User Avatar

Integrál jóga képzés online – ászana, légzéstechnika, önismeret, meditáció

Örök hozzáférés
minden szintnek
0 kvíz
7 beiratkozó

Integrál jóga képzés online – ászana, légzéstechnika, önismeret, meditáció jegyében kísért alapképzés indul 4 modulban 5 hónapban – kezdés szeptember!

Az integrál jóga képzés online 1-3. modulja egy vertikális tengely mentén a fizikai szinttől (test, ászana) az energetikai szinten át (légzés, idegrendszer) át a tudati szint (elme) felé halad, ahogyan a jógikus koncepció is ekképp öleli fel az emberi létezés spektrumait, akár az 5 burok modellre (kósák), akár a Patandzsáli féle 8 lépcsőre (astanga) gondolunk. A 4. modul ennek mintegy folytatásaként a felső szintet, azaz az elme vagy tudat jógáját a meditációt taglalja.

Az integrál jóga képzés online eszköztára és szemléletmódja a jóga szintjeit és lehetőségeit mutatja be, akár kezdő, akár gyakorlott jógás vagy, mintegy 5 hónap alatt, amennyiben a tempó az ideális heti 1 lecke, mind tanulásban, mind egyéni gyakorlásban. Minden alkalommal gyakorlunk ászanákat (testi gyakorlatok), légzés szabályozást és meditációt is, de minden hónapban más és más rész lesz hangsúlyosabb a moduloknak megfelelően. Minden alkalom 90 perc gyakorlás és 30-40 perc elmélet.

 

Mit kapsz a képzésen

Tematika – integrál jóga képzés online elméleti és gyakorlati moduljainak bemutatása

A képzésről

A képzés díja

Jelentkezés és részvétel

A folyamat kíséréséről – integrál jóga képzés online szeptemberben indul

Nézz bele! Integrál jóga képzés online betekintő videói

Visszajelzések résztvevőktől – ti mondtátok

Az oktatóról

Visits: 405
User Avatar

Sápi Ádám,
chi kung, tai chi, jóga oktató, buddhista dharmatanító, harcművész, mozgásterapeuta

TAICHI kapcsán: 2007 óta gyakorlok több féle chi kung, tai chi stílust és kung fut. 2013 óta tanítok életerő fejlesztő (Bian), 8 brokát, évszakspecifikus meridián és 5 elem alapú chi kung gyakorlatokat a jóga mellett. 2014-ben nemzetközi Integral Tai Chi oktatóit szereztem, tanítottam integrál tai chi 10 formát és flow szériákat, toló kezeket (tui shou) és klasszikus tai chi chuant a Buddhista Főiskolán, Arany Hegy és Compass Hungary egyesületekben, Aum, Asram és több stúdióban is Bp-en és Berlinben. 2017-ben állt össze bennem a Tai Chi Flow koncepció, amelynek 3 forrása az Integral Taichi, a Yang TaiJiQuan és a Wudang stílusú belső harcművészetek. A TCf egy saját rendszer 4 szinttel, amely integrálja a klasszikus és modern taichit, amelyhez a felkészítő szintek révén kezdők is könnyen be tudnak kapcsolódni és egyből taichi élménnyel gazdagodnak, a haladók számára pedig az elmélyítő szintek állnak rendelkezésre, amelyben képességeiket és a taichi haladó szintjeit és az alkalmazást gyakorolhatják. A TCf rendszer modulárisan felépített, személyre szabható, így jobban fókuszálhatsz arra, ami téged érdekel: egészségmegőrzés, energetika, mozgáskultúra, flow, harcművészet vagy önismeret. A TCf rendszer több éves képzési tervvel, iskolaszerűen lehetőséget teremt a tanulásra, gyakorlásra rendszeres órák, hétvégi workshopok, rövidebb tanfolyamok, hosszabb képzések és táborok-elvonulások formájában, online és élőben, Budapesten és több helyütt vidéken is elérhetővé téve a taichit mindenki számára.
Rólam bővebben: itt,
Facebook: itt,
Youtube: itt,
Tai Chi témájú írásaim: itt,
Tai chi oktatásról: itt,
Tai Chi flow rendszerről: itt

*********************************************

JÓGA kapcsán:  A jógámat többféle hatás formálta az elmúlt 20 évben (hatha, tantra, himalaya, kundalini, ashtanga, vinyasa, integral), nagyjából 10 éve tanítom és még mindig változik, mint az Élet. A címkékkel mindig is bajban voltam, mostanában Vinyásza vagy Integrál jógának hívom, amelyben a légzéstechnika és a test-tudati fókusz hangsúlyos. Mivel a rizskeksz látvány nem csillapítja az éhséget, legjobb ha kipróbálod. Az órákon lesz részed kihívásokban, erőfeszítésekben, belső hőben, dinamizmusban, áramlásban, izzadásban, nyújtásban, felszabadultságban, egyensúlybakerülésben és relaxban. Fejlődsz és jobb leszel stresszkezelésben, vitalitásban, jól-létben, egészségben, megtestesültségben, fókuszban, kreativitásban, jelenlétben, elégedettségben, belső Csendben. Jógikus-ájurvédikus tisztító gyakorlatokat 10 éve csinálok csoportban és egyéniben is, évente többször is, táborokban is.

Ádám tevékenységeiről bővebben: itt,
Facebook: itt,
Youtube: itt,
Online képzések: itt,
Online kurzusok: itt

*********************************************

Rólam:2001 óta foglalkozom jógával, tantrával és buddhizmussal, 2007 óta foglalkozom a tai chi szellemiséggel és harcművészettel. 2011 óta tanítok, jógát, tai chit, chi kungot, illetve vezetek önismereti csoportokat, tartok bodywork programokat, tisztítókúrákat, táborokat, elvonulásokat. Rendszeres tanfolyamaim, workshopjaim online is elérhetőek. Egyéni kezelések során integrál jóga terápiát végzek, amely magába foglal TestTudat(osság) fejlesztést, bodyworkot, illetve jóga-, chi kung-, légzés-, és mozgásterápiát.

Szólj hozzá