Mit ad az ingyenes videó? Stresszmentesít, energizál, csendesíti az elméd és támogatja az emésztésed.

Ellazulnál? Feldobódnál? Hiányzik a könnyű és jó emésztés és a csendes fókuszált elme az életedből? Kell egy kis plusz energia?

Az egyik ingyenes videó egy 20 perces dinamikus gyakorlat sort mutat be 3 féle légzéstechnikával amely stresszt old és energizál, a másik pedig külön megtanítja a Kapalabáti légzést, amely alapja a stresszmentes, csendes elmének és a jó emésztésnek.

Küldöm az INGYENES videókat, kérlek add meg az emailcímed!

Ingyenes jóga feliratkozás

Pipáld be a releváns témakört, hogy a jövőben értesülj élő és online tanfolyamaimról, ingyenes videókról, cikkekről. Bármikor le tudsz iratkozni! Ha nem pipálod be, akkor nem értesülsz semmiről!

Adatkezelési tájékoztatót itt láthatod, a kattintással elfogadod azt.

Ki vagyok én?

A jógámat többféle hatás formálta az elmúlt 20+ évben (hatha, tantra, himalaya, kundalini, ashtanga, vinyasa, integral), nagyjából 10+ éve tanítom és még mindig változik, mint az Élet. A címkékkel mindig is bajban voltam, mostanában Vinyásza vagy Integrál jógának hívom, amelyben a légzéstechnika és a test-tudati fókusz hangsúlyos. Mivel a rizskeksz látvány nem csillapítja az éhséget, legjobb ha kipróbálod. Az órákon lesz részed kihívásokban, erőfeszítésekben, belső hőben, dinamizmusban, áramlásban, izzadásban, nyújtásban, felszabadultságban, egyensúlybakerülésben és relaxban. Fejlődsz és jobb leszel stresszkezelésben, vitalitásban, jól-létben, egészségben, megtestesültségben, fókuszban, kreativitásban, jelenlétben, elégedettségben, belső Csendben.

Ha csatlakozol programjaimhoz téged is vezetlek a gyakorlásban, akár személyesen élőben is. Megfelelő kezdet után az eredmények és felemelő tapasztalatok már maguktól jönnek.

Sápi Ádám – ÚjTest, a radikális TestTudat

jóga, tai chi, chi kung oktató, mozgásterapeuta, buddhista tanító, bővebben rólam

Visits: 289