Csendes elme, nyugalom, jobb koncentráció

Mit adnak az ingyenes Meditáció leckék? A meditáció testi megalapozottságát és a tudat modelljének és lehetőségeinek megismerését.

Zajos az elméd? Megnyugodnál, lecsendesednél? Töltődnél? Hiányzik a jobb értelmi fókusz az életedből?

Ezzel az ingyenes videóval elkezdheted gyakorolni a meditációs pózokat testi lehetőségeid fényében, valamint megismerheted a tudat / elme modelljét és lehetőségeit.

Küldöm az INGYENES Meditáció leckéket és egy tanfolyam meghívót, kérlek add meg az emailcímed!

Ingyenes Meditáció feliratkozás

Pipáld be a releváns témakört, hogy a jövőben értesülj élő és online tanfolyamaimról, ingyenes videókról, cikkekről. Bármikor le tudsz iratkozni! Ha nem pipálod be, akkor nem értesülsz semmiről!

Adatkezelési tájékoztatót itt láthatod, a kattintással elfogadod azt.

Ki vagyok én?

20 éve kezdtem meditálni, jóga és buddhista hagyomány keretein belül. Tanultam és gyakoroltam a jóga terén a felsőbb astanga ágait, a tantrikus, a jantra alapú és imaginatív módszereket, valamint az advaita vedanta szemléletét. A buddhizmus terén – azon túl, hogy a Tan Kapuja Buddhista Főiskolán végeztem 2010-ben – főképp tibeti tantrikus, a dzogchen és a zen hagyomány útmutatásai alapján gyakoroltam. A tudat megismerésében volt szerencsém elmélyülni hosszabb – akár 21 napos – elvonulások alkalmával (vipasszana, önvaló kutatás, dzogchen, zen). Tanultam és gyakoroltam meditációt Nepálban 2009 és Indiában 2010, ahol kolostorokban éltem, valamint 1 évnyi intenzív zen gyakorlásban volt részem 2018-ban, amely alatt egy meditációs központban éltem (Kwanum Zen Center Berlin). Mindemellett tai chi oktatóként is működöm, ami számomra egy dinamikus meditáció is, afféle mozdulatlanság a mozgásban.

Sápi Ádám – ÚjTest, a radikális TestTudat

jóga, tai chi, chi kung oktató, természetgyógyász, mozgásterapeuta, buddhista tanító

Visits: 466