Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazza a szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett webes szolgáltatás (online tanfolyamok) használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal. Nyelve magyar. Jelen ÁSZF hatálya kiterjed valamennyi, a https://online.adamkadmon.hu weboldal szolgáltatásainak igénybevételére vonatkozó, a Szolgáltató és a Felhasználó között létrejött egyedi szerződésre.

Szolgáltató adatai

Szolgáltató neve: Czeizler Krisztina EV
Szolgáltató székhelye: 1074 Budapest, Hutyra Ferenc utca 11-15.
Szolgáltató telefonszáma: +36 70 317 6992
Szolgáltató e-mail címe: krisztina.cze(kukac)gmail(pont)com

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000701

A szolgáltató 2022. szept. 1-től csak magánszemélyeket tud kiszolgálni.

Weboldal: https://online.adamkadmon.hu/ (továbbiakban weboldal)
Szolgáltató nyilvántartási száma: 54362884
Szolgáltató adószáma: 55650416-1-42
Bankszámlaszám: Magnetbank 16200254-10089882

(továbbiakban: Szolgáltató)

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

Jóga, relaxáció, meditáció, chi kung és tai chi órákról készült videó felvételek online megtekintésének lehetősége havi előfizetési díj vagy tanfolyami díj ellenében. A weboldalon a Szolgáltató részletesen feltünteti a tanfolyam leírását, a tanfolyami betekintők révén ki is próbálható a kurzus.

Rendelés menete

 1. A regisztráció végrehajtása, a szükséges adatok megadásával. Bővebben az Adatkezelési tájékoztatóban.
 2. A kosár használata a tanfolyam kosárba helyezésével, a megrendelés összeállítása.
 3. A megrendelés elküldése a Megveszem gombbal.
 4. Díjbekérő kiküldése a Szolgáltató részéről
 5. Online bankkártyás vagy utalásos fizetés.
 6. A megrendelés visszaigazolása.
 7. Tanfolyamokhoz a hozzáférési jog megadása.

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák. A számlázást a számlázz.hu, a bankkártyás fizetést a Simplepay szolgáltató végzi. A felhasználó elfogadja, hogy vásárlásairól minden számláját kizárólag elektronikus úton és digitális aláírással ellátva kapja meg a Czeizler Krisztina EV-tól az általa megadott e-mail címre.  Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

A megrendelések feldolgozása és teljesítés

A felhasználó a szolgáltatás igénybevételére a regisztrációt, valamint a mindenkor hatályos árlistában foglalt szolgáltatási díjak igazolt megfizetését követően (sikeres aktiválás) jogosult. A szolgáltatás igénybevételre való jogosultság megszerzésekor a szolgáltató e-mailben értesíti a felhasználót. 

Egyéb rendelkezések

 1. A Szolgáltató felhívja a Felhasználó figyelmét arra, hogy amennyiben a szolgáltatás igénybevételét megkezdte, elállásra nem jogosult. Befizetett összeget a Szolgáltató nem térít vissza.
 2. Jelen ÁSZF elfogadásával a Felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a Szolgáltató a regisztrációkor megadott személyes adatait az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően kezelje.
 3. A regisztrált emailcímet bizalmasan kezeljük, de a felhasználónak küldhetünk tanfolyami ajánlókat a jövőben, ha ezt nem szeretné azt jelezze!
 4. A Szolgáltató felhívja a Felhasználó figyelmét arra, hogy jelen honlapon nyújtott szolgáltatásokat saját felelősségére veszi igénybe.
 5. A Szolgáltató bármikor jogosult jelen ÁSZF-t egyoldalúan módosítani. A módosítás jelen honlapon való közzététellel válik hatályossá.
 6. Jelen honlap szerzői jogvédelem alatt áll. A honlapon megjelenített tartalom részét vagy egészét kizárólag a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulásával lehet bármilyen formában felhasználni.

Jelen ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekben a Ptk. (1959. évi IV. tv.), a 2001. évi CVIII., valamint a 17/1999 (II.5.) Korm.r. rendelkezései az irányadóak.

Visits: 258