Üdvözöllek az Újtest e-tárban, ahol online – azaz távoktatás szerűen – végezhető videó kurzusok kínálatát láthatod tai chi, chi kung, jóga, meditáció, relaxáció, ájurvéda-tisztítókúrák témákban. Vannak kurzusok, amik kísérve is vannak általam, és olyan is amihez élő gyakorlás is társul. A rendszer használathoz szeretnék itt most segítséget nyújtani.

Hogyan működik a rendszer

A Kurzusok menüben tudod böngészni az elérhető kurzusokat.

A kiválasztott kurzusra kattintva láthatod a leírását (Áttekintés fül alatt), a vázát és a hosszát tehát hány leckéből áll (Tananyag fül alatt). A leckék videók, amit leírás, tartalom vagy jegyzet egészít ki. Értékelések fül alatt és a lap alján véleményeket olvashatsz a végzettektől.

A Betekintő felirattal ellátott leckék ingyenesen megtekinthetőek a kurzus megvásárlása nélkül is. Próbáld ki!

A lakattal jelzett leckék a kurzus megvásárlása után válnak megtekinthetővé.

A megvásárolt kurzus többször is megtekinthető (elvégezhető) és később is visszanézhető, tehát a hozzáférési jog örökre szól. Ez lehetővé teszi az elmélyülést egy adott témában, tehát kevesebbet markolsz, de többet fogsz.

A Megveszem gombra kattintva tudsz jelentkezni az adott kurzusra, a Pénztárban tudod megerősíteni szándékodat a rendelés leadásával, amihez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod a rendszerbe. Válasz emailben kapod meg a számlát a vásárlásról és gyorslinket a fizetéshez, a fizetést online bankkártyás fizetéssel (az OTP Simple felületén) vagy banki utalással tudod rendezni. Ezután kapsz hozzáférést az adott kurzushoz, amelyet a Kurzus elkezdése gombbal indíthatsz a kurzus oldalán alul. (Ha mégsem látod a videókat, akkor győződj meg róla, hogy a regisztrált gmailes címmel be vagy lépve youtube fiókodba is és ide is.)

A kurzus elkezdése után, minden leckét megtekinthetsz sorban, majd jelezheted elvégzését a Teljesítve gombbal egyrészt magad számára, másrészt a rendszer számára, hogy hol tartasz a folyamatban, ezt jelzi is neked egy státusz/progressz bar. A leckéket persze újra megtekintheted és az egész kurzust elvégzés után is újra elvégezheted. Ha a leckével kapcsolatban kérdésed, megosztanivalód van, azt kommentben jelezheted a lecke oldalán alul.

A Profilod menüben belépés után nyomon tudod követni vásárlásaid és kurzusaid státuszát, illetve rövid profilt állíthatsz be magadról ki vagy, fotó, stb.

Itt olvashatsz az online gyakorlás előnyeiről, hátrányairól és a videós kurzus előnyeiről és a biztonságos feltételeiről és a tech tudnivalókról.

Ha bármi probléma vagy kérdés merül fel a rendszer használat során, kérlek jelezd: sadam(pont)kadmon(kukac)gmail(pont)com

Röviden ennyi!

Váljék javadra az E-tár által nyújtott lehetőség!

Visits: 414