Üdvözöllek az Újtest e-tárban, ahol online – azaz távoktatás szerűen – végezhető kurzusok kínálatát láthatod tai chi, chi kung, jóga, meditáció témákban. A használathoz szeretnék itt most segítséget nyújtani.

A Kurzusok menüben tudod böngészni az elérhető kurzusokat, több kurzus folyamatos feltöltés alatt.

A kiválasztott kurzusra kattintva láthatod a leírását (Áttekintés fül alatt), a vázát és a hosszát tehát hány leckéből áll (Tananyag fül alatt). A leckék videók, amit leírás, tartalom vagy jegyzet egészít ki.

A Betekintő felirattal ellátott leckék ingyenesen megtekinthetőek a kurzus megvásárlása nélkül is.

A lakattal jelzett leckék a kurzus megvásárlása után válnak megtekinthetővé.

A megvásárolt kurzus többször is megtekinthető (elvégezhető) és később is visszanézhető, tehát a hozzáférési jog örökre szól. Ez lehetővé teszi az elmélyülést egy adott témában, tehát kevesebbet markolsz, de többet fogsz.

A Megveszem gombra kattintva tudsz jelentkezni az adott kurzusra, a Pénztárban tudod megerősíteni szándékodat a rendelés leadásával, amihez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod a rendszerbe. Válasz emailben kapod meg a számlát a vásárlásról és gyorslinket a fizetéshez, a fizetést online bankkártyás fizetéssel (az OTP Simple felületén) vagy banki utalással tudod rendezni. Ezután kapsz hozzáférést az adott kurzushoz, amelyet a Kurzus elkezdése gombbal indíthatsz a kurzus oldalán alul. (Ha mégsem látod a videókat, akkor győződj meg róla, hogy a regisztrált gmailes címmel be vagy lépve youtube fiókodba is és ide is.)

A kurzus elkezdése után, minden leckét megtekinthetsz sorban, majd jelezheted elvégzését a Teljesítve gombbal egyrészt magad számára, másrészt a rendszer számára, hogy hol tartasz a folyamatban, ezt jelzi is neked egy státusz/progressz bar. A leckéket persze újra megtekintheted és az egész kurzust elvégzés után is újra elvégezheted. Ha a leckével kapcsolatban kérdésed, megosztanivalód van, azt kommentben jelezheted a lecke oldalán alul.

A Profilod menüben belépés után nyomon tudod követni vásárlásaid és kurzusaid státuszát, illetve rövid profilt állíthatsz be magadról ki vagy, fotó, stb.

Itt olvashatsz az online gyakorlás előnyeiről, hátrányairól és biztonságos feltételeiről.

Ha bármi probléma vagy kérdés merül fel a rendszer használat során, kérlek jelezd: sadam(pont)kadmon(kukac)gmail(pont)com

Röviden ennyi!

Váljék javadra az E-tár által nyújtott lehetőség!

Visits: 31