Mit ad az ingyenes Tai Chi oktató videó: energia, harmónia, flow, test-tudatos mozgásforma

Mozognál? Töltődnél? Hiányzik a harmónia és flow az életedből? Érdekel az áramlás művészete testben tudatban és az életben?

Ezzel az ingyenes videóval elkezdheted a tai chi tanulást, küldök egy gyakorlati és egy elméleti videót, továbbá egy meghívót egy induló képzésről.

Küldöm az INGYENES Tai Chi videókat, kérlek add meg az emailcímed!

Ez a lehetőség lezárult! Csatlakozz a Facebook csoporthoz, ahol megtalálod az ingyenes oktató videókat: katt ide!

Ki vagyok én?

2007 óta gyakorlok több féle chi kung, tai chi stílust és kung fut, 2013 óta bian, 8 brokát és évszakspecifikus meridián és 5 elem alapú chi kung gyakorlatokat, 2014-ben nemzetközi Integral Tai Chi oktatóit szereztem, tanítottam integrál tai chi 10 formát és flow szériákat, tui shout (ragadós kezek, partnerwork) és tai chi chuant a Buddhista Főikolán, Arany Hegy, Compass Hungary egyesületekben, Aum, Asram és több stúdióban is Bp-en és Berlinben. 2017 óta állt össze bennem a Tai Chi Flow koncepció, amelyet azóta tanítok itthon és külföldön is, 2019-re lett belőle kidolgozott rendszer, amely hazaköltözésem óta a legfontosabb projektem több éves képzési tervvel, iskolaszerű működéssel, lehetőséget teremtve több fronton is tanulásra, képzésekre, gyakorlásra rendszeres órák, workshopok, tanfolyamok és táborok-elvonulások formájában, online és offline, Budapesti és vidéki jelenléttel egyaránt.

Ha csatlakozol programjaimhoz téged is vezetlek a gyakorlásban, akár személyesen élőben is. Megfelelő kezdet után az eredmények és felemelő tapasztalatok már maguktól jönnek.

Sápi Ádám – Tai Chi flow – módszer, iskola, közösség

chi kung, tai chi oktató, a keleti mozgáskultúrák szakértője, bővebben rólam

Visits: 1655