Relaxáció és stresszoldás tanfolyam

Örök hozzáférés
minden szintnek
0 kvíz
19 beiratkozó

Relaxáció és stresszoldás tanfolyam praktikus gyakorlati és könnyen hasznosítható elméleti elemeket tartalmaz, egy szisztematikusan felépített tanfolyami keretben. Nem igényel semmilyen előképzettséget, vagy jártasságot a különböző rendszerekben. Célja, hogy felismerjük életünkben azokat a területeket, ahol feszültté válunk (fizikai és mentális szinten is), az így  keletkezett feszültségeket egyszerű és jól működő technikákkal oldani tudjuk (megtanulni lazítani).

Hiszen a stressz a mindennapjaink része, de nem mindegy milyen mértékben engedjük hogy az általa kiváltott hatások befolyásolják életünket. Illetve fontos, hogy rendelkezzünk a számunkra legmegfelelőbb eszközökkel, hogy a már kialakult/felgyülemlett feszültséget hatékonyan oldani tudjuk. Ilyen egyszerűen elsajátítható gyakorlat például a relaxáció is, amely amellett, hogy oldja a fizikai és szellemi feszültséget, pihentebbé és energikusabbá is tesz, fejleszti az önismeretet, a koncentrációt és a testtudatosság.

A különböző relaxációs technikák mellett kiemelt szerepet kapnak a fizikai előkészítő-, légző-, idegrendszer hangoló-, és megkülönböztető (pl. feszültséget az ellazultságtól) és jelenlét gyakorlatok. Kiemelten foglalkozunk:

  • a test fizikai feszültségeinek oldásával
  •  érzelmi és mentális feszültségek felismerése, elengedése
  • relaxációs gyakorlatok, mélyrelaxáció
  • ellazulást támogató légzőgyakorlatok
  • önismeret
  • otthoni gyakorlás felépitése
  • elmélet, beszélgetés

Milyen hatása van rendszeres gyakorlásának?
Erősíti az immunrendszert, oldja a stresszt, növeli a vitalitást-teherbírást, hozzásegít a pihentetőbb alváshoz, fejleszti a koncentrációt, jótékonyan hat a keringésre, a hormonrendszerre, az emésztésre. Összeszedetté tesz, fejleszti az önismeretet és a személyiséget; javítja a kapcsolatrendszert, csökkenti az aggódást-túlgondolkodást; átláthatóbbá és tudatosabbá válnak döntési folyamataink, elégedettebbé, kiegyensúlyozottabbá, örömtelibbé és békésebbé tesz.

Részvételi verziók:

Relaxáció és stresszoldás tanfolyam 1. leckék 1-4. 7.900Ft

Relaxáció és stresszoldás tanfolyam 2. leckék 5-8. 7.900Ft

Relaxáció és stresszoldás tanfolyam 1-2. leckék 1-8. 11.900Ft, 15.900Ft helyett.

Minden esetben vásárold meg a kurzust és a mejegyzésben jelezd melyik verziót szeretnéd!

8 lecke, 90 perc / alkalom
összesen 720 perc, 30% elmélet – 70% gyakorlat + jegyzet

Ingyenes betekintők:

Visits: 67
Czeizler Krisztina
Képzettség: RYT-500, Hatha és Vinyasa Flow Jóga, meditáció és relaxáció oktató Tanfolyamokat, oktatóképzéseket, workshopokat, egyéni és csoportos órákat, táborokat tartok 8 éve. Ahogy a saját magunkról alkotott kép is állandóan változik, úgy változik a bemutatkozás is. Jógaoktató vagyok, társ vagyok, anya vagyok, emberekkel foglalkozom, tanítok és közben tanulok. Ez a tanítás számomra maga az út, a jóga pedig áthatja ezt. Tanulok magamról, rólad, határokról és elfogadásról, erőről és fegyelemről, játékosságról és könnyedségről, jelenlétről és elengedésről. A foglalkozásaimban kiemelt szerepet kap az önismeret, a tudatosság és az önfejlesztés, amely aztán majd a hétköznapi életben is segítségedre lesz. Feltérképezni azt, amiben fejlődni szeretnél, ehhez közösen kialakítani egy célrendszert és személyre szabottan, elfogadóan de motiválóan kísérni végig ebben a folyamatban. Legyen szó akár a tartásjavításról, vagy a hétköznapok mélyebb megéléséről, az ászanák mélyítéséről. Jóga: A jóga a mindennapjaim szerves részévé vált, az elején kisebb nagyobb kihagyásokkal de kb 18 éve gyakorlok. Volt idő amikor a fizikai gyakorlás került hangsúlyba, és olyan is amikor erre nem volt lehetőségem és a jógát másban kellett megtaláljam, élnem. Iyengar jógával kezdtem, majd kíváncsiságból elmentem egy Kundalini órára, ahol meglepetésszerűen ért mindaz a belső tartalom, amire ez az óra épült. Lenyűgözött, hogy egy-egy mozdulatnak milyen mentális és energetikai hatásai lehetnek. Hogy mindaz, amiben élünk, ahogy a napjainkat, mozdulatainkat, gondolatainkat alakítjuk, sokkal több annál, mint csupán fizikai forma. Ez elindított a keresésben. Lenyűgöz a jóga sokrétűsége, nehéz lenne kiemelni bármit is abból az egységből, amit a jóga tartogat magában, ezért mindenkit csak bátorítani tudok arra, hogy induljon el ezen az úton és legyen bátor, kitartó! Vegyél részt egy órán és tapasztald meg saját magadat, ismerkedj és találd meg azt, amit a jóga, önmagad számodra jelent!
0.0
0 total
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

One Thought to “Relaxáció és stresszoldás tanfolyam”

  1. Nekem sokat adott Kriszta jelenlete. Mindenkepp ajanlom 🙂

Szólj hozzá