User Avatar

8 brokát chi kung + légző, emésztő gyakorlatok online kurzus

Örök hozzáférés
Kezdő
0 kvíz
26 beiratkozó

Csak a 8 brokát csikung tanfolyam kompakt verziója, a bónuszok (kísérés, élő gyakorlónap, egyéni konzultáció és életviteli javallatok) nélkül.

8 brokát chi kung online – kezdőknek + télre készülés

 • a 8 brokát chi kung kezdőknek, újrakezdőknek szól, a legkönnyebb chi kung gyakorlatsort tanuljuk: 8 brokát + légző és emésztő gyakorlatok
 • 3E: több Energia, Erő, Egészség
 • plusz légző és emésztő gyakorlatok a jobb immunitásért és belső hőért

ingyenes chi kung videó

Neked szól a 8 brokát chi kung – 3 hívás:

 1. ha töltődni szeretnél testben lélekben – újra harmónia kívül – belül
 2. ha szeretnél újra mozogni és testbe kerülni az 1-2 év covidos, punnyadós időszak után – újra erő – egészség
 3. ha érdekel a chi kung, az energetikád művelése, és kezdő vagy újrakezdő vagy – hív egy új kezdet
 4. + vaciláltál az őszi chi kung program kapcsán? nem értél rá? most utólag online is elvégezheted!

3E: több Energia, Erő, Egészség!

 1. Egyrészt energikusabb leszel, ha lemerültél, stresszes vagy, akkor pl. jobb kedved, több a kapacitásod lesz bármivel is foglalkozol.
 2. Másodszor egyre erősebb leszel, ha hiányzik az életerő vagy könnyen kibillensz, akkor pl. stabilabb, kiegensúlyozottabb, teherbíróbb leszel és megfelelő hangsúllyal még fizikailag is erősödsz az izmok, inak szintjén.
 3. Harmadszor egyre egészségesebb leszel, mert a 8 brokát elsősorban egészségmegőrző gyakorlatsor, amely a szervek és meridiánok karbantartását és harmonizációját végzi. 
 

 

 

Mit kapsz a 8 brokát chi kung kurzus csomagban

 1. 8 brokát Chi Kung teljes gyakorlatsor: a legegyszerűbb, legönnyebben tanulható, egészségmegőrző chi kung, amely rendezi és támogatja a szervek, meridiánok működését, illetve megnyújtja, aktiválja az izmokat, inakat
 2. Légző és emésztést segítő gyakorlatok: ősszel érintett szervek a tüdő és vastgabél, amelyek támogatásra szorulnak, 7-7 gyakorlattal támogatjuk meg őket, jobb immunitás, jobb hőháztartás
 3. 5 elemes életmód előadás: az őszi-téli időszak kapcsán 
 4. Opcionális egyéni konzultáció 40p online: hogy személyre szabjuk gyakorlásod irányát és ritmusát lehetőségeidnek, céljaidnak megfelelően, ez +5.000Ft, ha kéred jelezd a vásárlásnál a megjegyzésben

 

A gyakorlatok végzésével több Energiát, Erőt, Egészséget kapsz, az opcionális egyéni konzultációval mindezt jobban testre is szabhatjuk neked, az 5 elemes életmód tippek támogatnak a hétköznapokban is, hogy felvértezd magad a téllel szemben.

Ha nem tudtál élőben részt venni, a tanfolyamot most online kaphatod meg, melynek joga örökre szól!

 

 

 

Vélemények, visszajelzések résztvevőktől:

“.. azóta javult a közérzetem, segít lenyugtatni az elmémet. Régóta érdekelt már, örülök, hogy végre belekezdtem. Mióta csinálom, nem fáj a derekam, a hátam és a nyakam is csak néha. Meg úgy egyébként: nagyon élvezem!  “

“összekapcsol a környezettel, az éggel és földdel, a természettel – ezáltal feltölt, kiegyensúlyoz, elsimít. Már rég nem az akadémikus, könyből megszerezhető tudásra vágyom, hanem gyakorlatias, szemléletes tudásra vágyom, amit itt mindig megkapok.”

“Nem számított, hogy kezdőként vagy évek óta gyakorlóként jöttél, mindenki megtalálhatta a maga szintjét a gyakorlatokban és az eszmeiségben, ami tovább vitte a maga útján. Köszönet a figyelemért és támogatásért!”

“a chi kung mozdulatok indították be végre az elgémberedett, berozsdásodott tagjaimat”

“amikor végre elemi erővel éreztem magamon átáramlani az energiát és sírtam az élménytől és a felismeréstől, hogy mégis érzem, csak bennem van pillanatnyilag kevés”

“Az agyhullámaim teljesen kisimultak, vigyorogtam mint a vadalma, hiába volt dugó hazafelé”

“konnyebben kezelem a szelsoseges helyzeteket, kisimultabb, nyugodtabb es turelmesebb, kreativabb vagyok”

“Nagy volt a kontraszt. A kollégáim meg is kérdezték, hogy csatlakoztam-e a Slow_mozgalomhoz. Kiegyensúlyozottabb vagyok azóta.”

“ennyi plusz energia.. nem fáradtam el azóta sem 🙂  “

GYIK

Mi az a chi kung? 

Chi kung vagy csikung vagy qi gong? 

Kezdők is részt vehetnek?

Ki vagyok én?

2006-ban tanultam az első chi kung gyakorlatomat, azóta 15 év alatt több, mint 10 chi kung rendszert tanultam és kb. felét tanítottam is, a 8 brokát a legegyszerűbb mind közül.

Ha csatlakozol téged is vezetlek a gyakorlásban, akár személyesen is. Megfelelő kezdet után az eredmények és felemelő tapasztalatok már maguktól jönnek.

Sápi Ádám – Tai Chi flow – módszer, iskola, közösség

chi kung, tai chi oktató, mozgásterapeuta, buddhista tanító, a keleti mozgáskultúrák szakértője

Visits: 2574
User Avatar

Sápi Ádám,
chi kung, tai chi, jóga oktató, buddhista dharmatanító, harcművész, mozgásterapeuta

TAICHI kapcsán: 2007 óta gyakorlok több féle chi kung, tai chi stílust és kung fut. 2013 óta tanítok életerő fejlesztő (Bian), 8 brokát, évszakspecifikus meridián és 5 elem alapú chi kung gyakorlatokat a jóga mellett. 2014-ben nemzetközi Integral Tai Chi oktatóit szereztem, tanítottam integrál tai chi 10 formát és flow szériákat, toló kezeket (tui shou) és klasszikus tai chi chuant a Buddhista Főiskolán, Arany Hegy és Compass Hungary egyesületekben, Aum, Asram és több stúdióban is Bp-en és Berlinben. 2017-ben állt össze bennem a Tai Chi Flow koncepció, amelynek 3 forrása az Integral Taichi, a Yang TaiJiQuan és a Wudang stílusú belső harcművészetek. A TCf egy saját rendszer 4 szinttel, amely integrálja a klasszikus és modern taichit, amelyhez a felkészítő szintek révén kezdők is könnyen be tudnak kapcsolódni és egyből taichi élménnyel gazdagodnak, a haladók számára pedig az elmélyítő szintek állnak rendelkezésre, amelyben képességeiket és a taichi haladó szintjeit és az alkalmazást gyakorolhatják. A TCf rendszer modulárisan felépített, személyre szabható, így jobban fókuszálhatsz arra, ami téged érdekel: egészségmegőrzés, energetika, mozgáskultúra, flow, harcművészet vagy önismeret. A TCf rendszer több éves képzési tervvel, iskolaszerűen lehetőséget teremt a tanulásra, gyakorlásra rendszeres órák, hétvégi workshopok, rövidebb tanfolyamok, hosszabb képzések és táborok-elvonulások formájában, online és élőben, Budapesten és több helyütt vidéken is elérhetővé téve a taichit mindenki számára.
Rólam bővebben: itt,
Facebook: itt,
Youtube: itt,
Tai Chi témájú írásaim: itt,
Tai chi oktatásról: itt,
Tai Chi flow rendszerről: itt

*********************************************

JÓGA kapcsán:  A jógámat többféle hatás formálta az elmúlt 20 évben (hatha, tantra, himalaya, kundalini, ashtanga, vinyasa, integral), nagyjából 10 éve tanítom és még mindig változik, mint az Élet. A címkékkel mindig is bajban voltam, mostanában Vinyásza vagy Integrál jógának hívom, amelyben a légzéstechnika és a test-tudati fókusz hangsúlyos. Mivel a rizskeksz látvány nem csillapítja az éhséget, legjobb ha kipróbálod. Az órákon lesz részed kihívásokban, erőfeszítésekben, belső hőben, dinamizmusban, áramlásban, izzadásban, nyújtásban, felszabadultságban, egyensúlybakerülésben és relaxban. Fejlődsz és jobb leszel stresszkezelésben, vitalitásban, jól-létben, egészségben, megtestesültségben, fókuszban, kreativitásban, jelenlétben, elégedettségben, belső Csendben. Jógikus-ájurvédikus tisztító gyakorlatokat 10 éve csinálok csoportban és egyéniben is, évente többször is, táborokban is.

Ádám tevékenységeiről bővebben: itt,
Facebook: itt,
Youtube: itt,
Online képzések: itt,
Online kurzusok: itt

*********************************************

Rólam:2001 óta foglalkozom jógával, tantrával és buddhizmussal, 2007 óta foglalkozom a tai chi szellemiséggel és harcművészettel. 2011 óta tanítok, jógát, tai chit, chi kungot, illetve vezetek önismereti csoportokat, tartok bodywork programokat, tisztítókúrákat, táborokat, elvonulásokat. Rendszeres tanfolyamaim, workshopjaim online is elérhetőek. Egyéni kezelések során integrál jóga terápiát végzek, amely magába foglal TestTudat(osság) fejlesztést, bodyworkot, illetve jóga-, chi kung-, légzés-, és mozgásterápiát.

Szólj hozzá